Vindecarea alcalinizării

Corpurile noastre, mai mult pentru ca stomacul nostru să găzduiască o varietate de acizi responsabili pentru relaxarea procesului digestiv. Acești acizi joacă un rol crucial în descompunerea particulelor de alimente, precum și în lupta împotriva bacteriilor “rele”.

Cu toate acestea, în cazul în care cantitatea de acizi crește în organism, poate duce la o mulțime de probleme, inclusiv indigestie, arsuri la stomac, GERD și chiar reflux de acid.

Vindecarea alcalinizării

Dacă vă confruntați cu oricare dintre procesele de mai sus, va trebui să monitorizați și să limitați consumul anumitor alimente și să folosiți o varietate de metode care vor reduce nivelurile de aciditate.

Acest proces este cunoscut sub numele de alcalinizare, iar în acest articol, vom examina Cure de alcalinizare. Procesul nostru de alcalinizare va implica o varietate de remedii, variind de la alegerea alimentelor, exerciții la modificări ale stilului de viață.

1) Bea multă apă

Apa este viata. Dincolo de satirea setei, bautul adecvat de apa pe parcursul zilei va ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Aceasta include prezența excesivă a acizilor urici și a altor acizi din corpul dumneavoastră. În mod ideal, nutriționiștii recomandă să aveți cel puțin 8-9 pahare de apă zilnic.

Și dacă de obicei se angajează în activități de înaltă performanță, cum ar fi exerciții riguroase, ar trebui să vă ridicați aportul de apă pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră.

2) Mâncați o mulțime de banane

Bananele sunt în general considerate a fi alcaline și nu acidă, făcând astfel o alegere ideală pentru vindecarea alcalinizării. Bananele sunt, de asemenea, surse excelente de fibre și vitamina B6 și ele ajută la menținerea potasiului, ceea ce este bun pentru inima și oasele în general.

Bananele crude, spre deosebire de cele gătite, sunt cea mai bună sursă de vitamine.

3) Consumați oțet de cidru de mere înainte de o masă

Apple vinete de cidru (ACV) este încă o altă opțiune minunată pentru vindecarea alcalinizare. Ceea ce o face o opțiune bună constă în bogăția ei în acid acetic.

Interesant este faptul că otetul de cidru de mere este singurul oțet care promovează alcaline, ceea ce face ca acest produs să fie o alegere excelentă pentru corectarea stomacului deranjat, a GERD și a indigestiei.

4) Consumați sucul verde înainte de orice masă

Sucurile verzi sunt opțiuni fenomenale pentru o mulțime de afecțiuni, inclusiv un stomac prea acid. Consumul de sucuri verzi vă va ajuta să alcalinizați corpul și să reduceți inflamația. Mai important, ele ajută la stimularea sucurilor gastrice care ajută la digerarea următoarei mese.

Sucurile verzi sunt cele mai eficiente când sunt consumate înainte de masă, în decurs de 30 de minute. Alternativ, puteți bea sucul devreme dimineața sau târziu în după-amiaza, dacă suferiți de indigestie în acele vremuri.

Cu toate acestea, este esențial să nu beți sucul imediat după masă, deoarece poate întrerupe întregul proces de digestie care a început deja după o masă.

5) Mananca mai multe salate si legume

Salatele crude și legumele sunt naturale alcaline și umplute cu o mulțime de proprietăți digestive. Consumul regulat de salate și legume este modalitatea perfectă de a preveni inflamația, precum și de a vindeca un stomac acid în tot timpul.

Dacă sunteți prea acide, asigurați-vă că vă îndreptați de mâncarea gătită la următoarea masă și mergeți la masa brută sau cel puțin la salata brută.

Consultarea salatelor și legumelor crude este combinația perfectă pentru corupția focului acid, satisfacerea foamei și prevenirea durerilor și simptomelor indigestice post-masă. Alegerile tipice pentru a merge includ includ verdeață cu frunze, salată, castravete și țelină.

6) Să trăiți un stil de viață antiinflamator

A trăi un stil de viață antiinflamator va presupune încorporarea unei diete bogate în vegetale dense de fitonutrienți, grăsimi sănătoase și surse de proteine ​​curate. Unele dintre proteinele sănătoase includ peștele sălbatic, carnea roșie și păsările de curte, în timp ce grăsimile sănătoase includ avocado, ulei de măsline și suplimente de ulei de pește purificat Omega-3.

7) Utilizați toni fermentați

Consumul de tonice fermentate, cum ar fi iaurtul sau sucurile de cruciferă fermentate, vă vor furniza intestinele cu bacteriile intestinale și vă vor ajuta să îmbunătățiți nivelurile de aciditate pentru procesul optim de digestie.

Alături de consumul de tonice fermentate, un alt element esențial ar trebui să fie evitarea consumului de mâncare excesiv de mare și alimentația cu cel puțin 2 ore înainte de culcare.

Concluzie

Vindecarea alcalinizării nu este la fel de provocatoare pe cât pare. Cu toate acestea, va trebui să urmați sfaturile de mai sus și, sperăm, acestea ar trebui să contribuie la reducerea numărului de acizi din sistemul dumneavoastră.

Rate this post

Leave a Comment