Apelul Local

In perioada 9-10 iulie 2015, la Sinaia (jud. Prahova), a avut loc, la initiativa FRDS, cea de-a doua intalnire de retea a Promotorilor de Proiect cu proiecte finantate in cadrul Apelului Local, parte a Programului RO10-CORAI. Intalnirea, la care au participat reprezentantii a 23 de proiecte, a facilitat schimbul de experienta intre participanti si prezentarea de bune practici in implementarea de proiecte de tipul “A doua sansa”.

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS), in calitate de Operator de Program pentru Programul RO10-CORAI, va realiza un clip video si un film de prezentare/promovare a rezultatelor Programului RO10-CORAI, materiale de informare si publicitate care vor fi diseminate in cadrul evenimentelor realizate de OP, pe website-ul Programului si pe retele de socializare.

Promotorii de Proiect (PP) care doresc sa dezvolte activitati suplimentare celor aprobate prin proiectul deja aprobat, sunt invitati sa-si exprime interesul, cu mentionarea activitatilor suplimentare, a planificarii in timp a acestora (data finala de realizare a activitatilor este 30 aprilie 2016) si a bugetului necesar estimat, potrivit formatului de mai jos (maxim 2 pagini).

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) anunta ca, in cadrul Apelului Local, au fost contractate, in total, 38 de proiecte. Valoarea totala a proiectelor este de 28.319.417,82 lei. Lista proiectelor poate fi consultata AICI . Procesul de contractare a demarat in data de 7 noiembrie 2014.

Rate this post

Leave a Comment