Ştiri / Noutăţi Ştiri / Noutăţi

100 de proiecte, peste 50.000 de beneficiari

Bilantul Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si...

Specialisti, practicieni si activisti reuniti la Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion"

Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion" a reusit, gratie numelor...

Calendar evenimente Calendar evenimente

Înapoi

Marti, 17 decembrie 2013 are loc conferinta de lansare a programului "Copii si tineri in situatii de risc, initiative locale si regionale destinate reducerii inegalitatilor nationale si promovarii incluziunii sociale"

La eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai Ambasadei Regatului Norvegiei si ai altor ambasade în Romania, reprezentanti ai Ministerului Fondurilor Europene, Ministerului Finantelor Publice, Partenerului de Program din partea Statelor Donatoare, reprezentanti ai altor Operatori de Program, institutii publice centrale si locale, precum si ai societatii civile.

Cu acelasi prilej, se vor lansa doua apeluri de propuneri de proiecte intitulate "Sinergii pentru viitor" care vor sprijini initiative adresate copiilor si tinerilor la risc. Solicitantii eligibili pentru aceste apeluri de proiecte sunt entitati publice si organizatii neguvernamentale cu activitate în domeniu.

Pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale cu entitati din statele donatoare, odata cu lansarea apelurilor de proiecte, Operatorul de Program pune la dispozitia celor interesati fonduri pentru identificarea partenerilor din Islanda, Liechtenstein si Norvegia in scopul pregatirii, in colaborare, a propunerilor de proiecte.

Participarea la conferinta se face pe baza de invitatie.

Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa pregateasca proiecte pentru apelurile de proiecte, vor fi organizate, începând din luna ianuarie 2014, sesiuni de informare la nivel regional.