Ştiri Ştiri

100 de proiecte, peste 50.000 de beneficiari

Bilantul Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si...

Specialisti, practicieni si activisti reuniti la Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion"

Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion" a reusit, gratie numelor...

Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion", un real cadru de dezbatere pe tematica incluziunii romilor

Conferinta Internationala "Breaking the Circle of Roma Exclusion" a fost un eveniment...

Apelul Local Apelul Local

Înapoi

Apelul Local: Au fost semnate primele 16 contracte de finantare

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) anunta ca, pana la data de 10 noiembrie 2014, au fost semnate 16 contracte de finantare aferente proiectelor aprobate in cadrul Apelului Local, parte a Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale" (CORAI).

In cadrul acestei runde, Promotori de Proiecte sunt autoritati locale de dimensiuni mici, care au in componenta comunitati relevante de romi care se confrunta cu probleme sociale si economice. Proiectele finantate vor conduce la imbunatatirea accesului copiilor si tinerilor aflati in situatii de risc la educatia formala si non-formala. De asemenea, masurile vor mai viza activitati de educatie parentala, cursuri pentru dezvoltarea abilitatilor de viata, consiliere in cariera sau educationala.

In total, au fost aprobate pentru finantare un numar de 37 de proiecte. Puteti consulta lista AICI.