Ştiri / Noutăţi Ştiri / Noutăţi

100 de proiecte, peste 50.000 de beneficiari

Bilantul Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si...

Specialisti, practicieni si activisti reuniti la Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion"

Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion" a reusit, gratie numelor...

Calendar evenimente Calendar evenimente

Înapoi

Atelier de lucru privind bune practici in educatia incluziva

In perioada 23 - 25 noiembrie 2015, Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS), Operator al Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale" (CORAI), finantat prin Granturile SEE 2009-2014 si implementat in parteneriat cu Consiliul Europei (CoE), organizeaza la Bucuresti un atelier de lucru privind bune practici in educatia incluziva.

Evenimentul este finantat prin intermediul Fondului pentru Relatii bilaterale de la nivelul Programului, si reuneste entitati din Romania (Promotori de Proiect si partenerii lor) implicate in implementarea proiectelor finantate in cadrul Programului, experti/ entitati din Statele Donatoare si experti ai Consiliului Europei, interesati de schimbul de cunostinte si bune practici in educatia incluziva.

Reprezentantii PP si ai partenerilor de proiect interesati sa participe la eveniment sunt invitati sa completeze urmatorul formular de inscriere, pana cel tarziu la data de 6 noiembrie 2015. 

Daca vor exista mai multe cereri de participare decat numarul de locuri disponibile (circa 24 de locuri), participantii din Romania vor fi selectati pe baza motivatiei si relevantei participarii candidatului, din punct de vedere al corelatiei dintre atributiile sale in proiect si tematica evenimentului, implicarea anterioara a expertului respectiv/ altui expert al aceluiasi PP/ partener de proiect in activitati bilaterale organizate de OP sau PP (in cadrul proiectului), al modului in care participarea expertului respectiv va contribui la cresterea calitatii serviciilor furnizate beneficiarilor in cadrul proiectului, la imbunatatirea rezultatelor proiectului reprezentat si/ sau la cresterea sustenabilitatii acestuia, al disponibilitatii candidatului de a impartasi cu ceilalti participanti informatii, experienta si bune practici in domeniu, prin sustinerea unor prezentari etc. 

Prioritate vor avea acei PP/ parteneri de proiect din Romania care nu sunt implicati in implementarea unor proiecte derulate in parteneriat cu entitati din Statele donatoare sau care pana la acel moment au avut o participare scazuta la activitati bilaterale. 

FRDS va acoperi toate costurile eligibile (de calatorie, cazare, masa in timpul evenimentului) legate de participarea la eveniment. Persoanele selectate vor primi o invitatie oficiala de la FRDS, care va include, de asemenea, informatii cu privire la locul in care va avea loc evenimentul.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa va adresati dlor Cosmin Campean sau Stefan Dabu, la tel. 021 315 34 40, CCampean@frds.ro sau la SDabu@frds.ro.