Ştiri Ştiri

Anunt din 20 octombrie 2017 privind angajarea unui OFITER DE PROIECTE, COD COR 242104, ocupatie asimilata Responsabil de proces

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) intentioneaza sa contracteze, prin selectie, pe...

Anunt din 16 octombrie 2017 privind angajarea unui Asistent director

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) intentioneaza sa contracteze, prin selectie, pe...

Impact de succes al Programului RO10-CORAI

Programul RO10 „Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si...

Apelul Local Apelul Local

Înapoi

Apelul Local: 23 de contracte de finantare semnate

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) anunta ca, pana la data de 14 noiembrie 2014, au fost semnate 23 de contracte de finantare aferente proiectelor aprobate in cadrul Apelului Local, parte a Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale" (CORAI).

In cadrul acestei runde, Promotori de Proiecte sunt autoritati locale de dimensiuni mici, care au in componenta comunitati relevante de romi care se confrunta cu probleme sociale si economice. Proiectele finantate vor conduce la imbunatatirea accesului copiilor si tinerilor aflati in situatii de risc la educatia formala si non-formala. De asemenea, masurile vor mai viza activitati de educatie parentala, cursuri pentru dezvoltarea abilitatilor de viata, consiliere in cariera sau educationala.

In total, au fost aprobate pentru finantare un numar de 37 de proiecte. Puteti consulta lista AICI.