Ştiri Ştiri

100 de proiecte, peste 50.000 de beneficiari

Bilantul Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si...

Specialisti, practicieni si activisti reuniti la Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion"

Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion" a reusit, gratie numelor...

Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion", un real cadru de dezbatere pe tematica incluziunii romilor

Conferinta Internationala "Breaking the Circle of Roma Exclusion" a fost un eveniment...

Anunţuri Anunţuri

Înapoi

Anunt privind achizitia de servicii de agentii de turism si servicii conexe externe aferente Programului RO10 - "Copii si tineri în situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si promovarea incluziunii sociale" (18.03.2014)

Pentru asigurarea serviciilor de agentii de turism si servicii conexe externe aferente Programului RO10, Fondul Român de Dezvoltare Sociala (FRDS), în calitate de autoritate contractanta, urmeaza sa selecteze un furnizor de servicii de turism si servicii conexe externe (transport în Europa, cazare si servicii de transport la destinatie asociate)cu care sa încheie, prin achizitie directa, un contract de servicii pe durata de 12 luni.

Serviciile care urmeaza a fi prestate sunt cuprinse în Anexa 2B a OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, categoria 20 Servicii de transport anexe si auxiliare, cod CPV 63510000-7 Servicii de agentii de turism si servicii conexe.
 
Adresa la care se depune oferta, este str. Eugeniu Carada, nr. 1, etj. 3, Sector 3, Bucuresti, înainte de de termenul limita de depunere 25.03.2014, ora 12.00