Ştiri Ştiri

100 de proiecte, peste 50.000 de beneficiari

Bilantul Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si...

Specialisti, practicieni si activisti reuniti la Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion"

Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion" a reusit, gratie numelor...

Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion", un real cadru de dezbatere pe tematica incluziunii romilor

Conferinta Internationala "Breaking the Circle of Roma Exclusion" a fost un eveniment...

Anunţuri Anunţuri

Înapoi

Anunt din 10.08.2011 privind finalizarea selectiei candidatilor pentru pozitia de evaluator/supervizor pentru servicii sociale

In vederea contractarii de evaluatori/supervizori in cadrul Programului de Interventii Prioritare a fost facut public prin intermediul site-urilor www.stiriong.ro si www.frds.ro, anuntul pentru contractarea acestor consultanti.

Termenul limita de depunere a CV-urilor a fost stabilit pentru data de 15 iunie 2011, urmand a fi contactati pentru interviu doar candidatii ale caror CV-uri erau selectate.

La selectie s-au inscris 23 de persoane, prin transmiterea pe email a CV-urilor. Din cele 23 de aplicatii primite, 11 nu au indeplinit conditiile din anunt, celelalte 12 au fost punctate pe baza grilei de evaluare. 5 candidati au intrunit punctajul minim de 65 de puncte. Cei 5 candidati au fost invitati la interviu, s-au prezentat 4 candidati. In urma interviurilor, s-au contractat serviciile a 3 candidati.