Ştiri Ştiri

Extending the deadline for enrollment in study visits: Sharing experiences in Romania for future bilateral cooperation

The Romanian Social Development Fund (RSDF) is organizing two study visits in Romania for...

Apel deschis pentru participare: Schimb de experiență în România pentru viitoare colaborări bilaterale

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) organizează două vizite de studiu în România...

Anunt din 20 octombrie 2017 privind angajarea unui OFITER DE PROIECTE, COD COR 242104, ocupatie asimilata Responsabil de proces

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) intentioneaza sa contracteze, prin selectie, pe...

Anunţuri Anunţuri

Înapoi

Anunt din 05/07/2011

Fondul Român de Dezvoltare Sociala (FRDS), organism de interes public, non-profit, cu personalitate juridica, înfiintat prin Legea 129/1998 si care functioneaza sub autoritatea Guvernului României, cu sediul în Bucuresti, str. Eugen Carada, nr. 3, etaj. 3, sector 3, anunta prin prezenta transmiterea fara plata catre institutii publice interesate, în conditiile descrise în cuprinsul art. 1 si Anexei 1 din HG 841/1995, a doua autoturisme în stare de functionare, dupa cum urmeaza: un autoturism Nissan Terrano II si un autoturism Daewoo Nubira II, ale caror date de identificare, detalii tehnice, documentatie, poze si descrieri sunt redate mai jos sau atasate acestui anunt.

Autoturismele sunt folosite, având uzura normala rulajului existent. Se pot solicita spre preluare ambele autoturisme sau numai câte unul.

Institutiile publice interesate de preluarea fara plata a autoturismelor mai sus mentionate vor solicita în scris acest lucru catre FRDS, pâna cel mai târziu în data de 5 august 2011, ora 17:00. Solicitarile, în original, purtând semnatura reprezentantului legal al institutiei si stampila acesteia se vor expedia prin posta cu confirmare de primire sau se vor depune personal la registratura FRDS din Bucuresti (între orele 9:00 - 17:00), str. Eugen Carada, nr. 3, etaj. 3, sector 3. Solicitarile pot fi transmise si prin fax, urmand ca documentele originale sa fi transmise in cel mai scurt timp pentru a fi validata solicitarea. Ultima data de expediere a  postei este data de 5 august 2011.

Transferul autoturismelor se va face catre institutia care a transmis prima la FRDS solicitarea de preluare si care îndeplineste toate criteriile de preluare impuse de HG 841/1995 si FRDS, respectiv are toate aprobarile necesare în vederea preluarii.

ANUNT Detaliat

Documente Nissan Terrano

Documente Daewoo Nubira

Fotografii Nissan Terrano

Fotografii Daewoo Nubira