Ştiri Ştiri

100 de proiecte, peste 50.000 de beneficiari

Bilantul Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si...

Specialisti, practicieni si activisti reuniti la Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion"

Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion" a reusit, gratie numelor...

Conferinta Internationala "Breaking the circle of Roma exclusion", un real cadru de dezbatere pe tematica incluziunii romilor

Conferinta Internationala "Breaking the Circle of Roma Exclusion" a fost un eveniment...

Apelul Local Apelul Local

Înapoi

38 de proiecte contractate in cadrul Apelului Local

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) anunta ca, in cadrul Apelului Local, au fost contractate, in total, 38 de proiecte. Valoarea totala a proiectelor este de 28.319.417,82 lei. Lista proiectelor poate fi consultata AICI.

Procesul de contractare a demarat in data de 7 noiembrie 2014.  In cadrul acestei runde de finantare organizata in cadrul Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative regionale si locale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale" (CORAI), finantat prin Granturile SEE 2009-2014, Promotori de Proiecte sunt reprezentanti ai autoritatilor locale (unitati administrativ teritoriale cu cel mult 15.000 de locuitori), ale caror comunitati au in componenta populatii de romi numeric relevante care se confrunta cu probleme sociale si economice. Obiectivul acestui apel este de a finanta masuri care sa conduca la îmbunatatirea accesului copiilor si tinerilor aflati în situatii de risc la educatia formala si non-formala.